Amira online

Welk nieuws in Eindhoven?

Midden in het bos, vlakbij Eersel, ligt een unieke plek: het E3-strand. Naast het zandstrand zijn er diverse grasvelden op deze locatie.

Het E3-strand is regelmatig gastheer voor bijzondere. EINDHOVEN - Drie weken verplicht thuiszitten.

2. Parship - Niet alleen een relatie app

Dat is niet niks. Toen vier creatieve vrienden uit Eindhoven net voor de 'lockdown’ bij elkaar zaten, kwamen ze op het idee om er. De online pubquiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat.

Onze online Pubquiz wordt online gespeeld, via een livestream, vanuit een professionele studio met jullie eigen interactieve Quizmaster en kan dus ook in Eindhoven gespeeld worden.

Vrienden maken in Eindhoven

Hier kun je als plusser nieuwe mensen leren kennen. Leeftijdsgenoten, die net als jij op zoek zijn naar 'gewoon' vriendschap. Ben jij ook op zoek naar die vriend of vriendin waarmee je een interesse deelt? Iemand om mee te sporten, te winkelen of een praatje te maken?

Vrienden Parktheater Eindhoven | Parktheater Eindhoven

Schrijf je dan nu in. Bij vind je elkaar! Fijne vriendinnen, leuker leven. Ontmoet op onze website nieuwe vriendinnen om mee te kletsen en af te spreken. Ervaar meer gezelligheid en persoonlijk contact in het dagelijks leven! Ontdek hoe VriendinnenOnline jou kan helpen aan een fijne sociale kring vriendinnen.

Nu.