Diana online

Welk nieuws in Kampen?

Jij de lusten, zij de lasten.

Van de ene relatie in de andere

Weet je wat het is; je kinderen gunnen het jou waarschijnlijk heel erg, die nieuwe partner en dat nieuwe geluk. Maar zij zitten alwéér in een situatie waar zij niet voor gekozen hebben, met iemand die ze niet uitgezocht hebben, en die hun ook nog eens niets “oplevert”.

Zij wilden niet dat hun ouders uit. Probeer, zeker in het begin, niet teveel met uw nieuwe partner te knuffelen en te zoenen in het bijzijn van uw kinderen. Bouw het contact tussen uw kinderen en de nieuwe. Verbod om te gaan samenwonen na scheiding binnen 1 jaar. Iemand zei eens tegen me: het zou het eerste jaar verboden moeten zijn om te gaan samenwonen na.

In waren er in totaal ruim echtscheidingen.

Scheiden is meer dan een relatie verbreken

Daarnaast gaan ook veel stellen uit elkaar die niet op papier zijn getrouwd. Eén van de twee moet in de meeste gevallen op zoek naar een andere woning en het zoeken naar een vervangende woonruimte is daarom één van de eerste acties die wordt ondernomen. Wonen kan daarbij helpen. Ze heeft twee kinderen die vier en twee jaar oud waren tijdens de scheiding. Ulrike zette een punt achter haar relatie omdat ze geloofde dat er meer was in het leven, nieuwe.