Margaretha online

Welk nieuws in Weert?

Een weekendje weg met je vriendinnen of een dagje uit wordt zo héél betaalbaar.

Vriendinnendag Limburg

Ook voor het last minute boeken van een stedentrip inclusief vervoer, hotel en restaurant. Op. Tips & ideeën voor leuke vriendinnenuitjes of een complete vriendinnendag () Bekijk beoordelingen Vriendinnenuitjes in populaire steden Amersfoort Amsterdam Breda Den Bosch. Maar wat zijn nu leuke dingen om te doen met je vriendin?

Inhoudsopgave verberg 1. Naar een beurs 2. Wellness vriendinnenuitje 3. Make-over dag 4. Op stap met de trein 5. High Tea 6. Lekker sportief 7.

Creatief bezig zijn 8. Op de step of ga je voor een scooter? 9. Ladies night Naar een musical Creatief feestje Feest op het toneel Waterskibaan de IJzeren Man. weert, Limburg - Aan de rand van Weert, ligt Waterskibaan De IJzeren Man. In een prachtig meer zoef je over het water op de lange latten. Een gezellige kookworkshop of een lekkere high tea?

Hier vind u alle uitjes die leuk zijn om met een groep vriendinnen te ondernemen. De meeste van de onderstaande uitjes zijn echter ook.

Privé wellness Westhem. Kano Afzaktocht Ommen. Puzzelavontuur Diverse locaties. Donkerbeleving Nijmegen. Kinderspeurtocht Jordaan. Speurtocht op tandem Hooghalen. Sportief op de Elliptigo Rijpwetering. Romantisch logeren Pieterburen. Ranking your Team! Diverse locaties. X-treme Foto Tikkertje! Ga op puzzelavontuur Mariahout. Stepverhuur Bussum. Kinderfeestje in de lente Honselersdijk.

Middeleeuws kasteel Hernen. Puzzelavontuur Cuijk. Lopifit rijden Ouddorp. Mystery box Eersel. Avond vissen met gids Dordrecht. VR Home box Voor thuis. Natuurpark Lelystad Lelystad. Wow- E Tours Den Bosch. Ga op puzzelavontuur! Drummen voor kids Op eigen locatie. Slapen sterrenhemel Lattrop-Breklenkamp. Autopuzzeltocht Nunspeet.

Burger Experience Bunnik. Drum masterclass Bij jou thuis. E-scooter rijden Ouddorp. Corona proof activiteiten Een heerlijke middagje op stap met het gezin, dat kan nog steeds!

Het Vrouwenhuis: historische parel in Zwolle

Welk team wordt Aquafun kampioen? Onder begeleiding van een instructeur nemen we de kinderen mee in dit mooie onderwateravontuur.

Er is voor iedereen een zeemeerminstaart aanwezig. De jarige krijgt van ons een te gek cadeautje. Heeft jouw kind altijd al willen zwemmen als een echte haai? Laat dan nu hun droom uitkomen met ons haaien zwemfeestje! Er is voor iedereen een haaienstaart aanwezig. Iedere deelnemer krijgt na afloop een mooi haaiencertificaat mee naar huis. De jarige krijgt van ons een te gek cadeautje!

Spectaculair door het water bewegen achter een echte seascooter. Manoeuvreren onder water door verschillende hindernissen en parcours en sneller door het water bewegen dan je kunt zwemmen. Dat kan allemaal tijdens ons seascooterfeest. Onder begeleiding van een instructeur leren kinderen hoe de seascooter werkt en wat voor leuke trucs ze hiermee kunnen doen.

Na afloop ontvangen de kinderen een heus seascooter certificaat. Dit in verbinding en op een ontspannen manier met elkaar.. Ook al is het een beetje spannend.. Ik en mijn vriend hebben de workshop Romantische Partnermassage gedaan. Ik was in het begin veel in mijn hoofd bezig technieken, hoe werkt masseren, waar begin ik maar Jan had dat snel door en zorgde ervoor dat ik kon ontspannen. Hij sprak op een vrije manier over liefde, rust, aanraking en seksualiteit en praatte ons daarmee als het ware door de workshop heen.

Als je een beetje weet waar je eigen grenzen liggen en wat je uit de workshop wilt halen, is dit zeker een aanrader. Voor ons was het een liefdevolle ervaring. Ik liep vast met mijn partner op intimiteit. Je hadden een jaar en voor beide was het moeilijk. Gek he, vooral pijnlijk besef , terwijl je in begin van je relatie zit en je verstijfd tijdens seks of intiem zijn van angst of blokkade.

Maar eigenlijk ook niet , beide hadden we een verleden in misbruik van je lijf. Hoe is dat elkaar echt voelen ruiken open stellen grenzen als je dat nooit juist hebt geleerd? Daar stonden we.. Tantra massage.. Jan stelde ons op gemak , was lief en voelde veilig. Wat ik daar voelde voor mijn partner en andersom heeft mijn leven veranderd.. Het heeft een wond geheeld..

We zijn er nog niet maar wat ben ik dankbaar voor deze ervaring! Jan is heel kundig en probeert in te spelen op de gevoelens of issues die er op dat moment spelen bij jezelf, of in je relatie.

Je komt als herboren terug, met een hoop tips en trucs om thuis op verder te borduren. Een hele mooie ervaring om je als stel nog dichter bij elkaar te brengen. Jan is een open, respectvolle man en blijft tussendoor steeds checken of alles goed gaat en of je wat nieuws wil uitproberen. M'n partner was in het begin een beetje nerveus, maar doordat Jan rustig de tijd nam om dingen uit te leggen ebte dit al snel weg. We hebben er allebei heerlijk van kunnen genieten en ook wat nieuwe dingen geleerd.

Bedankt Jan! Er zit meer achter het fysieke en tastbare van de mens. Hoe diep kan je reizen in het gevoel van liefde? Omdat mijn partner en ik graag de liefde en connectie dieper met elkaar aan wilden gaan, hebben wij bij Jan een tantra massage geboekt. Zonder verwachtingen en met een open mind zijn wij de praktijk binnen gestapt. Jan is zó professioneel, bekwaam maar vooral zó liefdevol en warm in het begeleiden. Wat een passie, connectie en diepgang kwam er naar voren.

Lieve Jan, wij zijn je zo ontzettend dankbaar voor het verruimen van onze geest en het verbreden van ons perspectief op zoveel verschillende vlakken. Wij hebben zoveel mogen leren, beleven en ontdekken.

En vooral hebben wij weer Vrijheid mogen ervaren, wat we doorgaans in ons hoofd zoveel beperken. Het is niet makkelijk en vanzelfsprekend om je zo kwetsbaar op te stellen tegenover iemand die je niet kent, maar wij hebben ons zo op ons gemak gevoeld bij jou. Wij voelden ons vrij. En wij komen zeker nog terug om meer van jou te mogen leren. Workshop gevolgd bij Jan van Carpe Diem. Hij stelt je op je gemak en begeleidt je subtiel.

Een waardevolle workshop om samen met je partner te volgen. Fijne communicatie. Bedankt, Jan! Dag Jan. Een paar dagen geleden volgde ik met mijn partner bij jou de tantramassage.

Wat was dat een fijne ervaring! Ik voelde me na afloop helemaal ontspannen en vrij in mijn lichaam.